DENİZLİ / PAMUKKALE - Cankurtaran Ortaokulu

Cankurtaran Ortaokulu

Adres
CANKURTARAN MAH. F.SULTAN MEHMET CAD. CANKURTARAN ORTAOKULU BLOK NO: 18 PAMUKKALE / DENİZLİ
Vizyon
Yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Cankurtaran Ortaokulu; Türk Milli Eğitiminin yasa ve yönetmelikleriyle çerçevesi çizilmiş eğitim programını kurumun imkanlarını ve çevre faktörlerini dikkate alarak uygulayabilen bir kurum olmayı, Öğrencilerini, kişisel yeteneklerini geliştirmiş, bilgili, becerili, özgüven sahibi, iyi ahlaklı ve disiplinli birer vatandaş olarak yetiştirmeyi, Çağdaş, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, vatanını ve ulusunu seven, ilerici, sürekli kendini yenileyerek gelişmeleri takip eden, Türkçeye hakim, özgüveni yüksek mezunlar vermeyi varlığının sebebi sayar.
08.30-16.20
KÖMÜR-KALORİFER
Ulaşım
ŞEHİR İÇİ MİNÜBÜSLERİ, BELEDİYE DENETİMLİ TOPLU TAŞIM ARAÇLARI, CANKURTARAN ŞEHİR İÇİ MİNİBÜSLERİ VE 14/1 NUMARALI BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE OKULUMUZA ULAŞABİLİRSİNİZ.
YAKLAŞIK 2000 NUFUSLU MERKEZE BAĞLI MAHALLEDİR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Denizli İli, Merkeze bağlı Cankurtaran Mahallesinde bulunmaktadır. Denizli’ye 20 km. uzaklıktadır.